Video dag voor de Crowdfund Campagne

Afgelopen week zijn we druk bezig geweest met het maken van de promotie video voor de crowdfund campagne. Nu deze campagne elk moment gestart gaat worden zijn we de laatste details aan het rond maken en kunnen we echt de stap naar de toekomst gaan zetten.

We hadden prachtig weer ook al was het soms met 30 graden iets teveel van het goede. Daarnaast was ik net 2 dagen voor de opnames nog goed te pakken genomen door de tandarts dus wat timing betreft komt het natuurlijk nooit uit. Maar toch hebben we zeer veel goede opnames en uiteraard ook heel veel foute kunnen maken. De mensen die mij kennen weten dat ik niet het type ben dat de aandacht op zoekt dus voor deze ben ik dan ook volledig uit mijn comfort zone gestapt maar met zo’n uniek project moet dat natuurlijk ook gewoon gebeuren.

Hierbij delen we alvast enkele behind the scene momenten van de video opname en zullen we binnenkort ook de daadwerkelijke eind video met jullie delen.