City “The Wall”

Uiteraard zijn we niet voor niets dé modeltruck specialist van de Benelux die wereldwijd bekendheid heeft verkregen door unieke producten te ontwikkelen en te verkopen over de hele wereld. Met de realisatie van een truckersbaan en Crawlerbaan kunnen wij onze vaste klanten voorzien van een zeer realistisch landschap, voorzien van realistische bebouwing en wegen zoals je die tegenkomt in de echte wereld. Dit in combinatie met de meest realistische modeltrucks zorgt ervoor dat er een werkelijke mini stad die tot leven komt.

Door gebruik te maken van een systeemvloer kunnen we onze baan tevens snel veranderen om zo elke keer weer een nieuwe belevenis te creëren en te zorgen dat klanten bij ons terug blijven komen. Door het betrekken van modelbouwers en door hun de ruimte te geven om de omgeving naar hun eigen hand te zetten ontstaat een dynamisch project waarin de gasten zelf kunnen bijdragen aan het realiseren van de ontwikkelingen in de stad.

Tevens kan in samenwerking met de Makerspace gewerkt worden aan projecten die vervolgens toegepast kunnen worden in de truckersbaan. Denk hierbij aan stoplichten op een kruispunt, een werkende containerkraan maar ook een nieuwe brug. Zelfs rijhulpsystemen kunnen ontwikkeld worden op schaalmodellen waarmee deze ruimte zich uitstekend leent om zich door te ontwikkelen over de jaren heen en mee te groeien met de laatste stand van de techniek.

Zo wordt de ruimte direct al dynamisch gerealiseerd wat inhoudt dat we kunnen werken met een verkorte daglicht cyclus wat ervoor zorgt dat de verlichting aanwezig op de truckmodellen ook echt tot zijn recht komt. Dit doen we door de verlichting in de ruimte te koppelen aan een lichtcomputer die diverse programma’s over de dag afloopt. Zo is geen enkel moment in The Wall hetzelfde als het vorige.

Daarnaast zien we een steeds grotere vraag naar Crawlerbanen waarin modelbouwers hun nieuwste offroad crawler kunnen testen tot de limiet. Dit zijn uitdagende parcoursen over boomstammen, houten bruggetjes, rotsen en nog veel meer waarin het de uitdaging is om zonder hulp zover mogelijk in het terrein te komen. Hoe beter de auto gebouwd is, hoe beter die presteert in dit ruige terrein en wie wordt de eerste die het tot helemaal bovenaan redt?