Winkel en webshop

Onze service is altijd bekend geweest als een van de beste van Nederland. Ons motto is niet voor niets “Waar modelbouw pas echt begint”. Wij zien dat veel modelbouwwinkels de afgelopen jaren zich vooral zijn gaan richten op de snelle verkoop en grote volumes, maar dat zij hierbij de echte basis van waar modelbouw om draait zijn vergeten. Modelbouw draait om passie en voldoening en niks geeft meer voldoening dan een project dat geslaagd is. Dat is exact waar Wetronic voor staat.

Wij helpen klanten met de meest complexe projecten alsof het ons eigen project zou zijn. Door het delen van de echte passie in de markt zien wij dat we onze klanten vasthouden en een ware community hebben opgebouwd met klanten die graag terug blijven komen. Ook doen wij zelf nog altijd actief mee in de hobby. Zo hebben wij op dit moment diverse records in de modelbouw op onze naam staan.

Het realiseren van deze records laat onze betrokkenheid met de markt zien en zorgt ervoor dat klanten weten dat ze bij ons goed terecht komen om hun eigen records na te streven.

Met de komst van The Wall kunnen wij eindelijk weer de ruimte maken die nodig is om de goede service te kunnen bieden aan onze klanten op het gebied van reparaties en advies en kunnen wij de producten die we verkopen goed presenteren. Met meer dan 20.000 producten op voorraad hebben wij een groot assortiment met niet alleen standaard producten maar hebben wij ook diverse eigen merken op de markt gezet. Daarnaast hebben we overeenkomsten met exclusieve merken die wij zelf importeren.

Tevens hebben wij reeds al diverse grote merken overtuigd van onze kennis en kunde waardoor wij direct zaken kunnen doen met de fabrikant wat ten goede komt van een snelle service maar ook bijdraagt aan een betere marge op de producten die wij verkopen. Door de realisatie van The Wall kunnen wij deze positie nog verder versterken en uitbouwen in de toekomst.

Door de grotere winkelruimte en de mogelijkheid om een groter volume aan webshoporders te verwerken kunnen wij zorgen voor een beter voorraadmanagement. Dat verlaagt de kosten, verhoogt de marges en zorgt voor een betere leverbetrouwbaarheid naar klanten toe. Hierbij valt te denken aan het leveren van spullen op dezelfde dag, wat op dit moment nog door geen enkele partij wordt aangeboden in onze markt.